dijous, 11 d’agost del 2016

Dades 11 d'agost de 2016

El dia ha estat molt tranquil, amb cel majoritàriament serè tot i alguns núvols prims que han anat desfilant sense més conseqüències. La situació ve dominada per un anticicló situat a l'atlàntic que ens agafa de ple, i sembla que continuarà així uns quants dies més. Per tant, la propera nit serà serena i amb mínimes encara fresques, però una mica més altes que la nit passada, i demà tindrem sol, alguns núvols poc importants i màximes que s'enfilaran una mica més que no pas avui, i amb vent de mestral que anirà afluixant del tot. La tendència pel cap de setmana serà la mateixa, per tant dominarà el sol en general, vents fluixos en règim de marinades i amb més calor a migdia. Aquesta tendència sembla ser que es podria mantenir almenys fins a primers de la propera setmana.

Les màximes d'avui han pujat lleugerament, amb valors entre els 25 i 29ºC, mentre que les mínimes  han baixat i s'han situat entre 9 i 13ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  26,3ºC
T. Mínima:   10,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   26,1ºC
T. Mínima:     8,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   27,5ºC
T. Mínima:    11,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    24,8ºC
T. Mínima:      9,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      29,3ºC
T. Mínima:       13,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      25,9ºC
T. Mínima:       12,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      26,9ºC
T. Mínima:       10,9ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    25,5ºC
T. Mínima:     10,8ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada