dimecres, 17 d’agost de 2016

Dades 17 d'agost de 2016

La jornada ha estat semblant a la d'ahir, amb un matí amb pocs núvols i temps tranquil, i una tarda de temps més inestable i en que, tal i com va passar ahir, s'han format tempestes primer al Pirineu i prepirineu, i que al llarg de la tarda han arribat a punts de l'interior, sobretot de la part est, i en que han tornat a caure amb intensitat de forma puntual, per bé que amb molta irregularitat. Les properes hores encara poden caure noves tempestes, i de cara a la nit tot plegant anirà clarament de baixa. Demà tindrem un dia més tranquil, encara amb intervals de núvols però ja amb menys possibilitats de pluja, i amb temperatures que podrien baixar una mica. Divendres la calor s'intensifica força i el temps serà ben estable, i de cara al cap de setmana sembla que continuarem amb la tònica de sol i calor, sense canvis a la vista.

Les màximes d'avui han pujat clarament i s'han mogut entre els 31 i 35ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 13 i 17ºC, amb baixa humitat, visibilitat regular a la tarda amb calitja, i vent de direcció molt variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  33,4ºC
T. Mínima:   14,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   32,9ºC
T. Mínima:    15,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   33,8ºC
T. Mínima:    13,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      31,4ºC
T. Mínima:       17,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      34,8ºC
T. Mínima:       15,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      33,3ºC
T. Mínima:       16,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      34,2ºC
T. Mínima:       13,4ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    32,4ºC
T. Mínima:     16,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada, calitja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada