dissabte, 27 d’agost del 2016

Dades 27 d'agost de 2016

Avui hem tornat a tenir un dia pràcticament calcat al d'ahir, amb sol i tant sols alguns nuvolets molt poc importants, sobretot a migdia i primera hora de la tarda. De moment continuem sota la influència de l'anticicló que afecta pràcticament a tot el continent, i això es traduirà en continuació del mateix tipus de temps. La propera nit serà serena arreu amb alguns núvols baixos al litoral, i amb mínimes semblants a les de la darrera nit o una mica més altes. Demà es reforça l'entrada d'aire càlid amb calor més marcada i domini del sol fins a migdia, mentre que a la tarda les nuvolades al Pirineu creixeran amb més força i podrien acabar donant algun xàfec. De cara als inicis de la propera setmana la temperatura baixaria i el temps seria estable als matins i amb algun xàfec de tarda bàsicament a zones de muntanya.

Les temperatures màximes del dia han anat entre els 30 i 35ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 11 i 17ºC, amb inversió tèrmica marcada. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix de sud-est.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  32,8ºC
T. Mínima:   14,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   33,5ºC
T. Mínima:    15,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   34,4ºC
T. Mínima:    12,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      30,4ºC
T. Mínima:       15,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      32,1ºC
T. Mínima:       11,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      33,6ºC
T. Mínima:       15,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      34,8ºC
T. Mínima:       11,2ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    31,7ºC
T. Mínima:     17,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada