dilluns, 29 d’agost del 2016

Dades 29 d'agost de 2016

La setmana ha començat amb una lleugera inestabilitat que s'ha traduït en cels força ennuvolats i alguns ruixats, molt inconnexos al matí i més importants a la tarda, en aquest cas concentrats al Pirineu. Aquest vespre i nit es poden produir precipitacions en d'altres llocs del país, molt irregulars i de forma puntual intensa tot i que en molts llocs no arribarà a ploure. Demà el temps serà més estable amb vent fluix de mestral, bona visibilitat i temperatures agradables. Dimecres torna a augmentar una mica la inestabilitat, i sembla que la resta de la setmana es caracteritzaria per la calor moderada, temps en general tranquil i amb alguns xàfecs de tarda a zones de muntanya. Ara com ara sense canvis importants a la vista.

Les temperatures màximes d'avui han baixat clarament respecte les d'ahir, amb valors entre els 23 i 28ºC, mentre que les mínimes han anat entre els 18 i 21ºC. La humitat ha estat moderada, el vent fluix de direcció variable i la visibilitat ha estat regular.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,6ºC
T. Mínima:   18,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   26,3ºC
T. Mínima:    18,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   27,9ºC
T. Mínima:    18,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      22,9ºC
T. Mínima:       17,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      26,4ºC
T. Mínima:       21,1ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      25,4ºC
T. Mínima:       19,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      27,5ºC
T. Mínima:       19,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    24.6ºC
T. Mínima:     18,9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boirina i calitja a primera hora

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada