dimecres, 3 d’agost del 2016

Dades 3 d'agost de 2016

El dia ha estat molt tranquil, amb sol arreu i tant sols alguns núvols baixos al litoral a primera hora que s'han desfet molt ràpidament, i nuvolades al Pirineu a la tarda amb algun ruixat aïllat. Avui estem sota la influència d'una bombolla d'aire calent, i aquesta nit continuarà el cel serè amb temperatures semblants. De cara a demà ens arriba un front a la tarda que no és massa actiu però que portarà més núvols que no pas avui i algunes tempestes al Pirineu, molt difícilment al centre i sud del país. Demà continuarà la calor marcada, potser baixi algun grau la temperatura màxima. De cara a divendres el vent girarà a nord amb una clara baixada de la temperatura, sol i algun ruixat de tarda al nord del país. Dissabte i diumenge tindrem temps tranquil, amb calor moderada.

Les màximes d'avui s'han enfilat més que no pas les d'ahir, amb valors entre els 32 i 38ºC, i mínimes entre els 16 i 19ºC. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona tret de primera hora del matí,i el vent ha bufat fluix de component sud.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  35,0ºC
T. Mínima:   17,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   36,3ºC
T. Mínima:    17,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   37,3ºC
T. Mínima:    16,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    32,7ºC
T. Mínima:     17,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     34,8ºC
T. Mínima:      17,1ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      35,9ºC
T. Mínima:       18,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      37,6ºC
T. Mínima:       17,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    34,1ºC
T. Mínima:     17,7ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: boirina i rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada