dijous, 18 d’agost del 2016

Dades 18 d'agost de 2016

El dia ha estat força tranquil, tot i que bona part de la jornada ha estat dominada pels intervals de núvols alts i prims al matí, i per nuvolades més gruixudes que han crescut a la tarda i que no han arribat a deixar precipitació. La propera nit tindrem un cel més clar tot i que amb núvols baixos a l'est i amb temperatures més baixes, mentre que demà tindrem un dia ben assolellat i amb calor que de nou s'intensifica una mica més. De cara a dissabte tindrem més núvols i no es descarta algun ruixat a zones de muntanya, molt difícilment a la nostra zona, i amb temperatura que baixarà, mentre que diumenge tindríem sol i amb calor moderada. De cara a la setmana vinent, almenys a la primera part de setmana, no es preveuen canvis significatius.

Les màximes han estat més baixes que ahir i s'han situat entre els 28 i 31ºC, mentre que les mínimes han pujat i han anat entre els 16 i 19ºC, amb humitat moderada, visibilitat regular i vent fluix de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  30,3ºC
T. Mínima:   17,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   30,4ºC
T. Mínima:    18,5ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   30,3ºC
T. Mínima:    16,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:      28,3ºC
T. Mínima:       17,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:      31,0ºC
T. Mínima:       17,3ºC
Precipitació:     0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      30,9ºC
T. Mínima:       19,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      30,8ºC
T. Mínima:       16,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    29,7ºC
T. Mínima:     18,9ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada