diumenge, 7 d’agost del 2016

Fotografies de la setmana (1 al 7 d'agost de 2016)

Dilluns 1 d'agost :  la setmana començava amb temps ben estable i domini del sol pràcticament sense núvols. Imatge a mitja tarda a Castellfollit de Riubregós:

Dimarts 2 d'agost :  el temps va continuar ben estable,amb cel serè i gairebé sense cap núvol. Imatge a mitja tarda als plans de Conill:

Dimecres 3 d'agost :  tot va continuar igual, amb temps estable i amb una entrada d'aire càlid que va fer pujar notablement la temperatura. Imatge a mitja tarda a Calaf:

Dijous 4 d'agost :  de nou el temps va continuar estable amb sol i alguns núvols poc importants,augmentant a la nit sense arribar a ploure. Imatge a mitja tarda:

Divendres 5 d'agost :  després del pas d'un front poc actiu durant la nit,el dia va tornar a quedar serè tot i alguns núvols prims a la tarda:

Dissabte 6 d'agost :  nova jornada caracteritzada per l'estabilitat, el domini del sol i la bona visibilitat. Imatge des de Conill a primera hora de la tarda:

Diumenge 7 d'agost :  un cop acabada la sega, cal recollir les bales de palla per poder tornar a llaurar els camps i tornar a començar el cicle:

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada