dilluns, 1 d’agost del 2016

Dades 1 d'agost de 2016

El dia ha estat molt tranquil, amb domini del sol a bona part del país, tot i que al litoral i prelitoral s'han format bancs de núvols baixos a primera hora, però s'han desfet amb rapidesa quedant un dia assolellat. La propera nit tornarà a caracteritzar-se pels núvols baixos a l'est del país, que fins i tot podrien arribar a punts de l'interior. Esporàdicament podria ploure feblement al litoral, amb temperatures mínimes agradables. Demà tindrem intervals de núvols al matí que s'aniran desfent al llarg del dia, i més sol al migdia i tarda tot i algunes nuvolades en punts de muntanya. Demà les temperatures pujaran lleugerament respecte les d'avui. Entre dimecres i dijous l'ascens de temperatura serà més marcat i la calor s'intensificaria, però sense arribar a valors molt elevats, i continuaria la tònica d'estabilitat, tot i que dijous a la tarda es podrien produir tempestes al Pirineu. Divendres tindrem un temps més insegur i la temperatura baixaria clarament.

Les màximes d'avui han anat entre els 27 i 33ºC, i les mínimes entre els 13 i 18ºC, amb baixa humitat, bona visibilitat i vent fluix de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  29,1ºC
T. Mínima:   13,9ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   28,8ºC
T. Mínima:    13,2ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   30,3ºC
T. Mínima:    14,7ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    27,4ºC
T. Mínima:     13,0ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     32,9ºC
T. Mínima:      18,8ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      28,7ºC
T. Mínima:       15,6ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      29,8ºC
T. Mínima:       14,8ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    27,9ºC
T. Mínima:     14,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: rosada de matinada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada