dimarts, 9 d’agost de 2016

Dades 9 d'agost de 2016

El dia ha començat amb sol arreu, i així ha continuat fins a migdia. A partir de primera hora de la tarda s'han començat a formar nuvolades al nord del país que han deixat tempestes localment fortes, i que a hores d'ara s'han estès per altres zones més al sud. La propera nit serà inestable, amb xàfecs i tempestes que s'aniran concentrant cap al litoral on seran localment fortes, i demà ja la inestabilitat s'anirà allunyant, amb entrada del vent de mestral i obertura de clarianes. Demà les temperatures baixaran de forma clara, tant màximes com mínimes. Dijous el temps ja serà plenament estable, amb domini del sol tot i els núvols baixos que hi poc haver a primera hora, i amb temperatures que continuaran molt suaus. De cara al llarg cap de setmana el temps sembla que serà estable i amb temperatures en alça.

Les màximes del dia han anat entre els 28 i 35ºC, més altes a l'est i més baixes que ahir cap a ponent, mentre que les mínimes han anat entre els 14 i 18ºC. La humitat ha estat moderada, la visibilitat bona i el vent ha bufat de direcció molt variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  29,6ºC
T. Mínima:   15,6ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   28,9ºC
T. Mínima:    17,1ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   30,2ºC
T. Mínima:    15,3ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    28,6ºC
T. Mínima:     16,8ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     35,1ºC
T. Mínima:      14,9ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      28,8ºC
T. Mínima:       18,0ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

T. Màxima:      29,9ºC
T. Mínima:       13,7ºC
Precipitació:     0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    28,4ºC
T. Mínima:     17,2ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada