dimecres, 10 d’agost del 2016

Dades 10 d'agost de 2016

La jornada ha començat amb restes de núvols de la pertorbació de la nit passada, i que ha deixat tempestes fortes en alguns indrets, però que en canvi ha passat completament de llarg de la nostra zona. Al llarg del dia, i especialment a partir de migdia els núvols alts i mitjos s'han fet força abundants, fins tapar gairebé del tot el cel. La propera nit serà força fresca,i demà tindrem un dia tranquil, amb sol tot i alguns núvols a primera hora, amb vent de mestral fluix i amb temperatura semblant a la d'avui. De cara al cap de setmana, sembla que el temps continuarà molt tranquil i a poc a poc les temperatures aniran cap amunt, amb calor moderada a partir de diumenge i el dilluns.

Les temperatures han baixat arreu, amb màximes entre els 24 i 29ºC, i mínimes entre els 12 i 18ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat bona i el vent ha bufat fluix amb algun cop moderat de mestral.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes del Servei Meteorològic de Catalunya en tots els casos excepte en el cas de Torà que són extretes d'AEMET):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima:  25,7ºC
T. Mínima:   13,4ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Lladurs (Solsonès) 

T. Màxima:   26,3ºC
T. Mínima:    13,0ºC
Precipitació:  0,0 mm 

Solsona (Solsonès) 

T. Màxima:   27,2ºC
T. Mínima:    13,8ºC
Precipitació:  0,0 mm 

La Panadella (Anoia) 

T. Màxima:    24,0ºC
T. Mínima:     12,4ºC
Precipitació:   0,0 mm

Òdena (Anoia) 

T. Màxima:     29,2ºC
T. Mínima:      13,7ºC
Precipitació:    0,0 mm

Cervera (Segarra) 

T. Màxima:      25,3ºC
T. Mínima:       14,5ºC
Precipitació:     0,0 mm

Torà (Segarra) 

Sense dades

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya): 

T. Màxima:    25,0ºC
T. Mínima:     13,4ºC
Precipitació:  0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada