diumenge, 14 de juliol del 2013

Fotografies de la setmana (8 a 14 de juliol de 2013)

Dilluns 8 de juliol: després d'uns dies de tranquil·litat el temps va  mostrar-se força inestable, tot plegat degut a l'entrada d'una petita massa d'aire fresc en alçada que, juntament amb la calor, va provocar l'aparició de tempestes locals però intenses. En la imatge feta a la tarda s'aprecia una tempesta en direcció a la Noguera que va deixar pedregades i quantitats importants de pluja:







Dimarts 9 de juliol: aquell dia la inestabilitat va ser força menor, tot i que es varen produir tempestes locals a zones de muntanya. En la imatge presa des de Calaf a la tarda, s'aprecia un cel ben serè:




Dimecres 10 de juliol: la inestabilitat va tornar a augmentar, i a la tarda es varen produir noves tempestes al Pirineu i interior, localment fortes un cop més. En aquesta imatge presa al vespre als plans de Conill s'aprecia un cel tempestuós amb el ruixat que queia amb certa intensitat:




Dijous 11 de juliol: va continuar la inestabilitat força acusada amb tempestes. En aquesta imatge de Calaf a la tarda es pot veure un cel encara poc núvol, però apareixent encluses de les tempestes que ens havien d'afectar al cap d'unes hores:

 
Divendres 12 de juliol: va ser el dia amb temps més estable de tota la setmana, amb cel serè tant al matí com a la tarda a la nostra zona:



Dissabte 13 de juliol: de nou va tornar a augmentar molt la inestabilitat a partir de mitja tarda, i entre aquella hora i el vespre varen caure tempestes intenses a la zona nord de la Segarra i sud del Solsonès, i que van arribar més esmorteïdes a Calaf. En la imatge de mitja tarda s'aprecia la forta tempesta que va afectar aquelles zones:




Diumenge 14 de juliol: el matí ha començat pràcticament serè després d'una nit que hi ha hagut tempesta. Segons les previsions, a partir de migdia i a la tarda tornaran a descarregar tempestes que podrien ser de nou fortes:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada