dissabte, 20 de juliol del 2013

Dades 20 de juliol de 2013

El temps avui ha força continuat insegur, i ja a la matinada hi ha hagut petits ruixats a ponent, amb un cel variable. A migdia el dia ha estat més aviat poc núvol, però ràpidament a la tarda han crescut noves nuvolades que han tornat a donar tempestes al centre i nord del país, algunes d'elles intenses i amb pedregades, tot i que en general locals i molt irregulars en la seva distribució. Demà la situació serà similar, amb matí més encalmat i tarda amb tempestes al nord del país. Sembla que la setmana vinent tindrem temps més estable i amb temperatures que pujaran amb força, amb calor intensa i que segurament ens portarà les temperatures més altes de l'estiu.
 
Les temperatures d'avui han estat una mica més altes que les d'ahir, i s'han assolit valors de les màximes entre els 31 i 34ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 15 i 18ºC, amb vent fluix variable al matí i moderat amb cops forts de marinada a la tarda, humitat moderada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 31,7ºC
T. Mínima: 16,5ºC
Precipitació: 13,4 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 32,0ºC
T. Mínima: 16,5ºC
Precipitació: 0,9 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 32,6ºC
T. Mínima: 15,6ºC
Precipitació: 1,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 31,3ºC
T. Mínima: 16,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 32,1ºC
T. Mínima: 17,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 33,9ºC
T. Mínima: 18,2ºC
Precipitació: 0,5 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 31,7ºC
T. Mínima: 16,5ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: pluja, tempesta, arc de Sant Martí a la tarda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada