dilluns, 1 de juliol del 2013

Dades 1 de juliol de 2013

El dia avui ha estat estable i amb força domini del sol fins a primera hora de la tarda, quan han començat a créixer nuvolades gruixudes al Pirineu i Prepirineu i que han començat a deixar tempestes en aquelles zones, que puntualment han estat fortes i acompanyades de pedra. Aquesta nit s'aniran desfent les tempestes i demà al matí tornarà a dominar el sol, amb ambient moderadament càlid. De nou, a la tarda hi tornarà a haver creixement de nuvolades amb tempestes, possiblement menys intenses i menys extenses que no pas les d'avui. Sembla que a partir de mitjans de setmana el temps s'estabilitza ja de forma plena arreu del país, i de cara a finals de setmana la calor apretarà notablement, amb valors propis de la canícula i que superaran clarament els 30ºC a les nostres zones, i puntualment els 35ºC.

Pel que fa a les temperatures enregistrades avui, les màximes s'han situat entre els 27 i 31ºC, en general lleugerament més baixes que no pas ahir, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 12 i els 17ºC, amb vent fluix variable al matí i moderat de marinada a la tarda, i amb bona visibilitat, sobretot a primera hora del matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 27,9ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 31,7ºC
T. Mínima: 13,9ºC
Precipitació: 3,6 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 30,5ºC
T. Mínima: 17,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 27,2ºC
T. Mínima: 12,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,2ºC
T. Mínima: 12,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 30,1ºC
T. Mínima: 13,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 28,6ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada