dissabte, 6 de juliol del 2013

Dades 6 de juliol de 2013

La jornada d'avui ha estat pràcticament calcada a la d'ahir, amb domini del sol arreu i durant tot el dia, i tant sols algun núvol decoratiu a la tarda. Seguim plenament dominats per l'anticicló i per una massa d'aire càlid que afecta sobretot l'oest de la península però que ens estabilitza del tot el temps i provoca temperatures cada dia una mica més altes. Demà seguirà tot igual, amb sol i tant sols nuvolades de calor a la tarda a zones de muntanya que podrien deixar algun feble ruixat, amb temperatures un dia més ben altes. De cara a la setmana vinent la temperatura baixa una mica i es produiran tempestes de tarda a zones de muntanya, amb sol i temps tranquil a la resta.

Les temperatures màximes d'avui han estat similars a les d'ahir o una mica més altes, amb valors compresos entre els 31 i 34ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 14 i 17ºC, amb vent fluix al matí i moderat a la tarda de marinada. La humitat ha estat baixa i la visibilitat bona a primera hora i regular la resta del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 32,6ºC
T. Mínima: 15,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 33,3ºC
T. Mínima: 15,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 34,0ºC
T. Mínima: 14,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 31,5ºC
T. Mínima: 17,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 32,5ºC
T. Mínima: 14,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 33,4ºC
T. Mínima: 16,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 32,2ºC
T. Mínima: 17,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada