dimecres, 17 de juliol del 2013

Dades 17 de juliol de 2013

Avui hem tingut un dia insegur, amb un matí tapat a primera hora i fins a migdia i en que fins i tot han caigut pluges molt febles. Llavors s'ha aclarit el cel i a la tarda hen crescut nuvolades gruixudes, menys de les previstes inicialment i que tant sols han afectat les zones del nord del país amb algunes tempestes. De cara a aquesta nit i demà persisteix el risc de tempestes, que podrien ser intenses, i demà la temperatura baixarà un parell més de graus. A partir de divendres i durant el cap de setmana el temps s'estabilitza i la temperatura anirà pujant a poc a poc, pujada que es farà més evident de cara a la setmana vinent, quan les temperatures podrien ser molt elevades, i amb temps ben estable.
 
Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 30 i 33ºC, i amb mínimes entre els 15 i 18ºC, humitat baixa, visibilitat bona a la tarda i regular al matí, i vent fluix de mestral al matí i amb marinada feble a moderada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 30,9ºC
T. Mínima: 15,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 29,6ºC
T. Mínima: 15,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 30,3ºC
T. Mínima: 15,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 30,4ºC
T. Mínima: 17,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 32,6ºC
T. Mínima: 18,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 31,3ºC
T. Mínima: 17,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 30,8ºC
T. Mínima: 16,8ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: pluja feble al matí

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada