diumenge, 28 de juliol del 2013

Fotografies de la setmana (22 a 28 de juliol de 2013)

Dilluns 22 de juliol: aquell dia vam tenir temps insegur, amb matí assolellat i algunes tempestes de tarda. En la imatge, presa a primera hora de la tarda, s'observen alguns núvols mitjencs, poc abundants en general quan encara no s'havien format les tempestes:





Dimarts 23 de juliol: la inestabilitat en l'atmosfera continuava present, i de tarda es produien tempestes que van afectar diferents punts, puntualment amb intensitat. No van afectar a Calaf, però sí a les rodalies. En la imatge de la tarda s'observen encluses provinents de la desfeta de les tempestes:


Dimecres 24 de juliol: l'atmosfera es va estabilitzar força i a començar a dominar el sol, desapareixent de forma clara les tempestes de la tarda:




Dijous 25 de juliol: el temps va continuar ben estable, amb domini del sol tot el dia i tant sols algun nuvolet decoratiu, i amb temperatures força elevades:




Divendres 26 de juliol: en general va continuar l'estabilitat i el domini del sol a tot el país, tant sols amb alguns núvols poc importants com ara aquests petits bancs d'altocúmuls que s'observaven a Calaf a mitja tarda:




Dissabte 27 de juliol: ahir ens va afectar plenament una massa d'aire molt càlid d'origen africà, que provocava temps estable i domini del sol amb alguns núvols prims i una mica de calitja al cel, fet que li donava un aspecte blanquinós i brut:





Diumenge 28 de juliol: el matí ha començat tapat amb núvols baixos que acompanyaven a un front que ens està creuant avui. Fins ara no hi ha hagut precipitacions:



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada