diumenge, 28 de juliol del 2013

Dades 28 de juliol de 2013

Avui el dia ha estat diferent als darrers dies, des d'un punt de vista meteorològic. El matí ha començat  amb alguns intervals de núvols que no han deixat precipitació, i de cara a migdia més aviat s'ha aclarit força el cel, mentre que a la tarda s'ha tornat a tapat, amb alguns ruixats febles a ponent, sud i Pirineu. Aquesta nit podria haver-hi algunes tempestes, ja que ens creua la part més activa del front, i de cara a demà tot plegat s'allunya amb domini del sol de nou, i temperatures moderadament altes. Dimarts tot continuarà igual i sembla que a partir de mitjans de setmana ens entrarà una nova massa d'aire càlid, amb estabilitat i temperatures de nou més altes, sobretot el proper cap de setmana quan la calor podria apretar de valent.

Les temperatures avui han baixat clarament respecte a les d'ahir, amb valors de les màximes compresos entre els 28 i 33ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 17 i 20ºC, amb vent fluix de mestral, visibilitat bona i baixa humitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 28,1ºC
T. Mínima: 17,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 28,2ºC
T. Mínima: 18,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 29,5ºC
T. Mínima: 18,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 27,7ºC
T. Mínima: 18,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 33,2ºC
T. Mínima: 18,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 29,1ºC
T. Mínima: 19,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 28,3ºC
T. Mínima: 18,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: --

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada