dimarts, 9 de juliol del 2013

Dades 9 de juliol de 2013

El temps avui ha estat ben estable al matí i migdia, i tal i com va passar ahir han crescut nuvolades a la tarda al Pirineu que han deixat algunes tempestes, menys nombroses i intenses que no pas les d'ahir. A la nostra zona s'ha produit un augment dels núvols alts degut a les encluses de les tempestes pirinenques, sense més conseqüències. De cara a demà augmenta la possibilitat de tempestes sobretot a ponent i al Pirineu de Lleida, podran ser localment una mica fortes. El cap de setmana s'estabilitza el temps i ens afectarà una massa d'aire càlid que farà pujar de nou la temperatura, es donaran les màximes de l'estiu entre diumenge i dimarts, amb molt sol i tant sols algun núvol de tarda a zones de muntanya.

Les temperatures màximes d'avui han donat valors entre els 29 i 33ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 13 i 16ºC, amb vent fluix variable al matí i moderat de marinada a la tarda, bona visibilitat i humitat baixa, sobretot a migdia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 30,7ºC
T. Mínima: 14,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 33,3ºC
T. Mínima: 15,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 32,4ºC
T. Mínima: 13,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 29,2ºC
T. Mínima: 15,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 31,8ºC
T. Mínima: 13,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 31,9ºC
T. Mínima: 16,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 30,7ºC
T. Mínima: 17,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada