dimarts, 2 de juliol del 2013

Dades 2 de juliol de 2013

Avui el temps ha estat estable i amb força sol al matí i migdia, mentre que de cara a la tarda han crescut algunes nuvolades al Pirineu que han donat algunes tempestes, menys intenses i menys freqüents que no pas les d'ahir. Independentment, ens ha creuat un front a la tarda que ha portat força núvols alts però sense precipitacions. De cara a la nit s'anirà asserenant i demà tindrem temps estable, amb sol i alguna nuvolada a zones de muntanya a la tarda, poca cosa tot plegat. Pel que resta de setmana sembla que el temps continuarà estable, i a partir de divendres ens entrarà una massa d'aire més càlida, amb ambient força calorós i sec, tot i que  no s'esperen temperatures extremes, a diferència del que pot passar al sud de la península on l'onada de calor serà forta.
 
Les temperatures màximes d'avui s'han mogut entre els 28 i 32ºC, amb mínimes entre els 12 i 15ºC, mentre que el vent ha bufat molt fluix o encalmat al matí, i amb marinada moderada a la tarda. Humitat baixa en general i bona visibilitat a primera hora, regular la resta del dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 27,8ºC
T. Mínima: 12,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 30,9ºC
T. Mínima: 13,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 31,7ºC
T. Mínima: 14,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 28,0ºC
T. Mínima: 14,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 29,2ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 30,3ºC
T. Mínima: 14,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'ahir a Calaf varen ser les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 28,1ºC
T. Mínima: 14,7ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada