dijous, 25 de juliol del 2013

Dades 25 de juny de 2013

Avui hem tingut un dia de nou ben assolellat, i pràcticament no s'ha vist ni un núvol en tot el dia. L'aire fred que teníem dies enrere a les capes altes de l'atmosfera i que provocava les tempestes violentes ja s'ha allunyat i ha estat substituit per una massa d'aire càlid que emergeix del nord d'Àfrica i que aquesta setmana ens enganxarà de ple, amb estabilitat i temperatures molt altes, les més altes del que portem d'estiu i que arribarien al màxim entre dissabte i diumenge. A principis de la setmana vinent la temperatura baixaria una mica però aquesta baixada duraria poc, i a partir de mitjans de la propera setmana ens afectaria una nova massa d'aire càlid, tant o més important que l'actual.
 
Les temperatures d'avui han pujat una mica i s'han situat entre els 32 i 35ºC pel que fa a les màximes, mentre que les mínimes s'han ubicat entre els 16 i 20ºC, amb vent fluix variable al matí i moderat de marinada a la tarda, bona visibilitat sobretot al matí, i baixa humitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 31,9ºC
T. Mínima: 17,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 34,3ºC
T. Mínima: 18,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 34,2ºC
T. Mínima: 16,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 31,8ºC
T. Mínima: 18,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 33,4ºC
T. Mínima: 16,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 34,8ºC
T. Mínima: 19,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 32,6ºC
T. Mínima: 19,3ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada