dissabte, 27 de juliol del 2013

Dades 27 de juliol de 2013

El dia ha estat molt tranquil des del punt de vista meteorològic, i ha dominat el sol sobretot al matí, amb algun núvol poc important, mentre que a la tarda han aparegut núvols prims per ponent degut a l'aproximació d'un front fred poc actiu, tant sols amb alguna tempesta al Pirineu de Lleida. La nit continuarà amb poques novetats i amb molta xafogor, serà una nit de mal dormir, mentre que demà al matí tot seguirà igual tot i que amb més núvols que avui, i entre la tarda i nit ens passa un front que podria portar tempestes localment una mica fortes i amb calamarsa, fet que portarà temperatures menys altes fins dimecres. A partir de dijous i ja de cara al cap de setmana, torna a entrar una nova massa d'aire càlid africana amb temperatures altes i temps estable.
 
Les temperatures d'avui han estat força altes, amb màximes compreses entre els 31 i 35ºC, i mínimes entre els 16 i 20ºC, amb humitat baixa, visibilitat regular i presència de calitja sobretot a partir de mig matí.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 31,6ºC
T. Mínima: 18,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 33,6ºC
T. Mínima: 19,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 33,8ºC
T. Mínima: 16,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 32,5ºC
T. Mínima: 17,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 34,8ºC
T. Mínima: 17,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 34,9ºC
T. Mínima: 19,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 33,2ºC
T. Mínima: 19,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: calitja

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada