diumenge, 14 de juliol del 2013

Dades 14 de juliol de 2013

Avui hem tornat a tenir un dia variable, amb un matí en que ha predominat de forma general el sol, i a partir de migdia han tornat a créixer nuvolades que han deixat xàfecs i tempestes al centre i nord del país, de nou molt irregulars i amb quantitats importants d'aigua i calamarsa de forma local, tot i que de moment no han afectat tant a ponent com ahir. Aquest vespre i primera part de la nit encara són possibles tempestes que podrien caure amb intensitat, mentre que demà el dia es tornarà a llevar tranquil i amb sol. De cara a la tarda tornaran a créixer nuvolades que deixaran noves tempestes bàsicament a zones de muntanya, fet que es repetirà bona part de les tardes d'aquesta setmana, amb temperatures que patiran pocs canvis.
 
Les temperatures màximes del dia d'avui s'han situat entre els 29 i 32ºC, mentre que les mínimes han donat valors entre els 12 i 15ºC, amb vent fluix variable al matí i marinada destacable a la tarda. Humitat moderada i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 29,8ºC
T. Mínima: 12,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 30,3ºC
T. Mínima: 13,1ºC
Precipitació: 0,4 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 31,4ºC
T. Mínima: 13,4ºC
Precipitació: 0,9 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 29,1ºC
T. Mínima: 13,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 31,5ºC
T. Mínima: 15,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 32,1ºC
T. Mínima: 14,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 30,1ºC
T. Mínima: 13,6ºC
Precipitació:0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada