dilluns, 22 de juliol del 2013

Dades 22 de juliol de 2013

El dia ha començat amb pocs núvols, i ha continuat així fins a migdia, quan han començat a créixer nuvolades i han descarregat alguns ruixats, molt menys importants i extensos que no pas els d'ahir. La tarda ha estat mig ennuvolada. De cara a demà segueix el risc d'algunes tempestes de tarda, sobretot a zones de muntanya, mentre que a partir de dimecres i fins diumenge ens entrarà una massa d'aire càlid que farà pujar força les temperatures, no serà una pujada brusca si no que anirà pujant dia rera dia. El màxim de calor es podria donar entre dissabte i diumenge quan seria molt marcada, i de cara a dilluns la temperatura ja començaria a baixar, amb una atmosfera més inestable.
 
Les temperatures han baixat lleugerament respecte a les d'ahir, i les màximes s'han situat entre els 29 i 33ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 15 i 18ºC, si fa no fa com en els darrers dies. El vent ha bufat de marinada amb ganes a la tarda, la humitat ha estat baixa i la visibilitat, bona.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 30,3ºC
T. Mínima: 16,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 31,1ºC
T. Mínima: 16,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 32,2ºC
T. Mínima: 14,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 29,3ºC
T. Mínima: 17,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 32,7ºC
T. Mínima: 17,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 33,0ºC
T. Mínima: 18,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 29,9ºC
T. Mínima: 16,4ºC
Precipitació: 0,1 mm
Fenomens observats: ha caigut un lleu ruixadet a la tarda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada