dilluns, 22 de juliol del 2013

Fotografies de la setmana (15 al 21 de juliol de 2013)

Dilluns 15 de juliol: el temps va ser força estable, i tant sols es varen formar alguns cúmuls poc importants a la tarda, com aquests que es veuen des de Conill mirant cap a l'est:





Dimarts 16 de juliol: el temps va ser ben tranquil en línies generals, tot i que varen formar-se algunes tempestes de tarda. A Calaf i mirant cap a l'est, el cel es veia ben serè:




Dimecres 17 de juliol: la inestabilitat va ser més important, i es varen enregistrar algunes tempestes fortes a la tarda, tot i que molt locals. L'aspecte del cel era amenaçador a mitja tarda:





Dijous 18 de juliol: varen continuar formant-se tempestes de tarda, que localment descarregaven amb intensitat tot i que de manera molt irregular:




Divendres 19 de juliol: un dia més la inestabilitat va ser la tònica dominant, i es van formar tempestes sobretot en zones de muntanya. Un cop aquestes es desfeien, quedaven encluses com aquestes de la imatge:




Dissabte 20 de juliol: després d'un matí mig ennuvolat, a la tarda es van formar noves tempestes, en el cas de la de la imatge va descarregar just al nord de Calaf a mitja tarda:




Diumenge 21 de juliol: el matí es va aixecar ben serè a la Vall de Boí, amb molt bona visibilitat que permetia una bona visió dels massissos com ara el del Bessiberri, a la imatge. Un parell d'hores després, una tempesta va descarregar a la zona:


Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada