diumenge, 7 de juliol del 2013

Dades 7 de juliol de 2013

Avui el temps ha tornat a ser com en els darrers dies, amb domini del sol arreu i tant sols algunes nuvolades de tarda molt poc importants a zones de muntanya. De cara a demà i dimarts hi haurà algunes tempestes de tarda al Pirineu, ja que ens entra una petita massa d'aire més fresc en alçada i que alhora ens portarà una suavització de la calor. Aquest tipus de temps més insegur es mantindrà fins divendres, i sembla que el proper cap de setmana la temperatura pujarà de nou, amb calor que podria tornar a ser intensa però sense valors fora del normal.
 
Les temperatures màximes han estat força semblants en conjunt a les d'ahir, i s'han donat valors entre els 31 i 34ºC, mentre que les mínimes s'han mogut entre els 14 i 19ºC, amb una moderada inversió tèrmica a primera hora del matí. El vent ha bufat molt fluix al matí i moderat de marinada a la tarda, amb visibilitat regular tret de primera hora del matí, i humitat baixa sobretot a migdia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 32,0ºC
T. Mínima: 15,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 33,8ºC
T. Mínima: 17,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 34,3ºC
T. Mínima: 14,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 31,4ºC
T. Mínima: 19,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 32,7ºC
T. Mínima: 14,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 33,7ºC
T. Mínima: 16,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 32,0ºC
T. Mínima: 18,8ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: ---

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada