diumenge, 21 de juliol del 2013

Dades 21 de juliol de 2013

Avui el dia ha estat força semblant als darrers, amb un matí poc núvol i una tarda variable, en que han tornat a créixer nuvolades que han donat tempestes bàsicament al Pirineu i on han tornat a ser localment fortes i amb calamarsades importants, i que localment han afectat de forma lleu la nostra zona. Demà la inestabilitat disminueix i les tempestes de tarda seran més localitzades, i ja difícilment caiguin fora del Pirineu. A partir de dimarts ens afectarà una massa d'aire càlid tant en alçada com en superfície, per la qual cosa el temps serà molt estable i les temperatures pujaran força, amb calor intensa, segurament seran els dies més càlids de l'estiu almenys fins ara.
 
Les temperatures màximes s'han situat entre els 31 i 35ºC., mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 15 i 18ºC, amb humitat moderada, visibilitat bona i vent moderat de marinada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 31,0ºC
T. Mínima: 15,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 32,3ºC
T. Mínima: 15,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 32,8ºC
T. Mínima: 15,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 31,0ºC
T. Mínima: 17,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 32,8ºC
T. Mínima: 15,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 34,5ºC
T. Mínima: 17,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 31,4ºC
T. Mínima: 16,3ºC
Precipitació: inapreciable
Fenomens observats: s'ha sentit trons i ha caigut un lleu ruixadet a la tarda

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada