divendres, 12 de juliol del 2013

Dades 12 de juliol de 2013

Avui hem tingut un dia ben estable, en que el sol ha dominat de forma ampla i tant sols s'han observat algunes nuvolades cap a la zona pirinenca, però que a diferència de dies passats no han baixat cap al sud, i no ens han afectat. La previsió per demà indica un temps semblant al d'avui, amb algunes tempestes de tarda al Pirineu exclusivament, mentre que de cara a diumenge augmenta la inestabilitat, i de nou ens podrien afectar tempestes de tarda, que podrien tornar a ser puntualment intenses i amb calamarsa, molt irregulars. La temperatura pujarà lleugerament demà, i diumenge baixarà una mica. De moment, de cara a la setmana vinent sembla que el temps seria similar, amb matins assolellats i tardes amb tempestes sobretot al Pirineu, i temperatures que continuarien en una mateixa tònica de poques variacions, ara per ara no es veuen calorades intenses.

Les temperatures d'avui han estat una mica més altes que no pas ahir, i les màximes han donat valors entre els 31 i 34ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 13 i 17ºC, amb vent moderat de marinada a la tarda, humitat baixa sobretot a migdia i bona visibilitat.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 31,1ºC
T. Mínima: 14,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 33,0ºC
T. Mínima: 15,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 32,8ºC
T. Mínima: 13,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 30,8ºC
T. Mínima: 16,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 31,9ºC
T. Mínima: 14,7ºC
Precipitació: 3,1 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 33,5ºC
T. Mínima: 16,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 31,2ºC
T. Mínima: 15,0ºC
Precipitació:0,0 mm
Fenomens observats: rosada

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada