divendres, 26 de juliol del 2013

Dades 26 de juliol de 2013

Avui hem tingut un dia força calcat al d'ahir, amb domini del sol de forma plena i tant sols ha aparegut algun núvol més aviat decoratiu, i que no ens ha portat cap conseqüència. L'estabilitat en el temps és absoluta ja que estem dominats per un anticicló potent i una massa d'aire molt càlid a tots els nivells que estabilitza del tot l'atmosfera. Demà tindrem un temps pràcticament igual, amb la diferència de que la temperatura encara serà una mica més alta, mentre que diumenge podríem tenir algunes tempestes de tarda i una lleugera baixada de temperatures. Sembla que entre dilluns i dimarts la calor afluixarà, per tornar amb bastanta força a partir de dimecres.
 
Les temperatures d'avui han estat força semblants a les d'ahir, amb màximes que s'han ubicat entre els 31 i 35ºC, i mínimes entre els 15 i 19ºC. La humitat ha estat baixa, la visibilitat en general bona i el vent ha bufat fluix i de direcció variable al matí, i de marinada moderada a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): 

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 31,2ºC
T. Mínima: 16,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 33,6ºC
T. Mínima: 18,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Solsona (Solsonès)

T. Màxima: 33,6ºC
T. Mínima: 15,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 31,6ºC
T. Mínima: 17,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 34,3ºC
T. Mínima: 14,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 34,6ºC
T. Mínima: 19,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Les dades meteorològiques d'avui a Calaf han estat les següents (dades de l'observatori XOM del Servei Meteorològic de Catalunya):

T. Màxima: 32,3ºC
T. Mínima: 20,2ºC
Precipitació: 0,0 mm
Fenomens observats: s'ha observat calitja durant la tarda provinent del fum de Mallorca

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada