dilluns, 30 d’abril del 2012

Dades 30 d'abril de 2012

El temps d'aquests dos dies ha estat força inestable, amb pluges dissabte a la nit i de nou diumenge a la nit i matí de dilluns coincidint amb el pas de dues línies frontals que ens han afectat de sud a nord. La situació general ve dominada per una pertorbació centrada al nord-oest de la península i que ens ha enviat aquests fronts, amb pluges generals moderades a moltes zones i nevades a cotes no gaire altes del Pirineu. La previsió pels propers dies indica un allunyament de la pertorbació amb temps més estable ja des de demà i per gairebé tota la setmana i amb temperatures que poc a poc aniran pujant, tot i que no es preveu calor encara.

Pel que fa a les temperatures enregistrades avui, aquestes han estat fredes i més pròpies de finals d'hivern, amb màximes que han donat valors entre els 9 i 15ºC i mínimes entre els 3 i 8ºC, i amb vent que ha bufat fluix a moderat del sud-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,2ºC
T. Mínima: 5,5ºC
Precipitació: 18,4 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 8,5ºC
T. Mínima: 3,2ºC
Precipitació: 21,8 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 12,1ºC
T. Mínima: 5,0ºC
Precipitació: 23,5 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,6ºC
T. Mínima: 5,3ºC
Precipitació: 13,8 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,2ºC
T. Mínima: 8,2ºC
Precipitació: 14,3 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 11,0ºC
T. Mínima: 6,4ºC
Precipitació: 9,2 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada