dilluns, 23 d’abril del 2012

Dades 23 d'abril de 2012

La situació meteorològica de la jornada d'avui ha continuat anb característiques molt semblants a les d'ahir, molts núvols i absència de precipitacions. La jornada ha començat amb núvols baixos i boires freqüents que s'han anat desfent ràpidament, mentre que al migdia i la tarda han quedat intervals de núvols més aviat abundants. Per demà continuarà la lleugera variabilitat, tot i que amb el gir dels vents a ponent i mestral sembla que la nuvolositat aniria en descens, i de cara a dimecres i dijous el temps serà estable i més càlid. A partir de divendres s'acostarà una pertorbació amb un embossament d'aire fred a les capes altes que ens podria portar inestabilitat de cara al cap de setmana i al pont, però encara no està clar de quina manera ens pot afectar.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han pujat lleugerament respecte a les d'ahir i els valors s'han situat entre els 14 i 18ºC, mentre que les mínimes s'han situat entre els 4 i 8ºC, amb vent fluix de sud-est al matí i moderat entre garbí i ponent a la tarda.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,5ºC
T. Mínima: 4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 13,5ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 17,3ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,3ºC
T. Mínima: 5,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,1ºC
T. Mínima: 8,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 16,7ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada