dilluns, 2 d’abril del 2012

Dades 2 d'abril de 2012

Durant la jornada d'avui ja hi ha hagut intervals de núvols que han estat força freqüents, però que tant sols han donat precipitació a la tarda i al Pirineu i extrem sud del país, mentre que a la resta els núvols eren més aviat primets. Poc a poc la inestabilitat va guanyant terreny, i de cara a demà es preveu que augmenti més, amb més ruixats i ja no tant sols a zones de muntanya, si no també ja podrien afectar a la plana, localmemt moderats i amb tempesta i calamarsa. Sembla que el màxim d'inestabilitat podria ser entre dimecres i divendres, per disminuir de cara al cap de setmana i amb una baixada de temperatures considerable, amb ambient gairebé hivernal.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han baixat respecte a les d'ahir, i s'han donat valors entre els 17 a 20ºC, mentre que les mínimes han estat semblants i han donat valors entre els 6 i 8ºC. El vent ha bufat fluix de sud-est tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,7ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 19,8ºC
T. Mínima: 8,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

Sense dades

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 17,6ºC
T. Mínima: 7,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

Sense dades

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 20,4ºC
T. Mínima: 7,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada