divendres, 20 d’abril del 2012

Dades 20 d'abril de 2012

Avui el temps ha tornat a ser insegur, amb sol sobretot al matí, i intervals de núvols de cara a la tarda, que avui a diferència d'ahir han donat ruixats força més febles i esporàdics, i fins a mitja tarda no havia plogut a la nostra zona. Continuem sota el domini d'una marcada situació de ponent que provoca cels poc ennuvolats i visibilitats molt bones amb humitats més aviat baixes. Per demà es preveu que ens afecti un altre front no massa actiu, amb més núvols i ruixats febles, i diumenge a la tarda un altre, amb noves precipitacions irregulars. Sembla que la tònica de temps variable pot durar uns quants dies més, amb altibaixos.

Pel que fa a les temperatures d'avui, han pujat les màximes amb valors compresos entre els 14 i 19ºC, mentre que pei contra, les mínimes han baixat i s'han donat valors entre els 0 i 6ºC, amb alguna molt tímida gelada. El vent ha continuat bufant moderat, avui amb predomini de la component nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,7ºC
T. Mínima: 2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 15,8ºC
T. Mínima: -0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 17,9ºC
T. Mínima: 1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 14,5ºC
T. Mínima: 2,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,9ºC
T. Mínima: 5,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 16,8ºC
T. Mínima: 4,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada