dijous, 26 d’abril del 2012

Dades 26 d'abril de 2012

El temps en el dia d'avui ha estat en general tranquil, malgrat que el dia ha començat força ennuvolat per bancs de núvols baixos que de dia s'han anat trencant ràpidament. De cara a la tarda el sol ja ha predominat de forma general, amb tant sols alguns núvols prims a ponent. La situació general ve donada per la presència d'un front fred que està estancat a l'oest de la península i que aquí ens envia una massa d'aire càlid i estable. Sembla que de cara als propers dies el front ens acabarà afectant, amb ruixats i tempestes, i després la inestabilitat més irregular podria seguir, tot i que amb els mapes d'avui no sembla que hagi de ser massa important.

Pel que fa a les temperatures, han pujat notablement les màximes, amb valors entre els 22 i 25ºC, i les mínimes també han pujat tot i també en alguns casos d'una forma molt notable, amb valors entre els 6 i 12ºC, i amb vent fluix a moderat del sud-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 23,5ºC
T. Mínima: 9,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 23,9ºC
T. Mínima: 6,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 25,9ºC
T. Mínima: 9,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 22,0ºC
T. Mínima: 8,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 25,0ºC
T. Mínima: 12,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 25,2ºC
T. Mínima: 10,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada