dissabte, 14 d’abril del 2012

Dades 14 d'abril de 2012

Avui el temps ha tornat a ser força inestable, amb núvols que han començat a augmentar a primera hora del matí amb l'aproximació d'un front, fins i tot amb petits ruixats, més clarianes a migdia i primera hora de la tarda, i més tapat amb ruixats de cara al final de la tarda i al vespre, febles a moderats i molt irregulars que han anat avançant de nord a sud. Per demà el temps serà insegur, tot i que amb poques possibilitats de pluja i sobretot ventós i fred, a l'igual que dilluns, i de cara a la setmana vinent sembla que el temps seria insegur, amb el pas de diversos fronts poc actius que donarien alguna feble precipitació, i temperatura fresca tota la setmana.

Pel que fa a les temperatures d'avui, aquestes han estat clarament més baixes que les d'ahir, amb màximes que s'han situat entre els 10 i 14ºC i mínimes entre els -1 i 4ºC, mentre que el vent ha bufat fluix del sud-oest en general.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 11,0ºC
T. Mínima: 0,5ºC
Precipitació: 2,1 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,3 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 13,7ºC
T. Mínima: 1,2ºC
Precipitació: 0,5 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,7ºC
T. Mínima: 1,5ºC
Precipitació: 1,5 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 14,5ºC
T. Mínima: 4,1ºC
Precipitació: 0,4 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 12,0ºC
T. Mínima: 3,1ºC
Precipitació: 4,7 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada