dimarts, 10 d’abril del 2012

Dades 10 d'abril de 2012

Avui la situació ha estat més inestable que en dies enrere, i ja des de bon matí s'han produit alguns plugims febles que han anat avançant de ponent a llevant. De cara a migdia i la tarda s'han començat a formar tempestes irregulars per diversos punts de l'interior que han estat aillades però localment una mica intenses i amb calamarsa. A hores d'ara encara continuen les tempestes en diferents punts, i es preveu que els ruixats encara puguin caure a la nit. Per demà el temps serà més estable, i dijous ens podria afectar una nova pertorbació amb més inestabilitat, i amb temps insegur el cap de setmana amb intervals de núvols,  ruixats, nevades al Pirineu i força vent i fred.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han pujat lleugerament respecte a les d'ahir amb valors entre els 15 i 19ºC, i les mínimes han estat similars o una mica més altes i amb valors entre els 3 i 6ºC, amb vent fluix del sud al matí girant a ponent o mestral fluixos també de cara a la tarda i vespre.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,8ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 0,4 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 18,6ºC
T. Mínima: 5,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 18,9ºC
T. Mínima: 5,7ºC
Precipitació: 0,2 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 15,5ºC
T. Mínima: 6,6ºC
Precipitació: 0,1 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,8ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 2,1 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,2ºC
T. Mínima: 8,0ºC
Precipitació: 0,3 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada