divendres, 6 d’abril del 2012

Dades 6 d'abril de 2012

Durant el dia d'avui ha continuat la inestabilitat important a tot el país, amb cels força tapats, ruixats i tempestes que han tornat a ser irregulars i localment intenses i amb calamarsa. A partir de mitja tarda, amb el gir dels vents a ponent s'han començat a obrir clarianes ràpidament i s'han aturat les precipitacions de cop. Per demà el temps ja serà més estable que avui, encara amb alguns núvols i algun ruixat poc important, i sembla que per diumenge i dilluns l'estabilitat ja serà força clara a tot arreu, amb sol, una mica de vent de mestral i temperatures més suaus. Possiblement a partir de mitjans de la setmana vinent torni la inestabilitat, però encara s'ha de confirmar de quina manera ens pot afectar.

Les temperatures d'avui han pujat més que les d'ahir pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 11 i 15ºC, mentre que les mínimes han baixat i curiosament s'han donat a migdia, coincidint amb els xàfecs de calamarsa que s'han produit, amb valors entre els 3 i 7ºC. El vent ha bufat fluix de sud-est al matí, mentre que a partir de migdia ha girat a ponent, feble amb cops moderats.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,2ºC
T. Mínima: 4,4ºC
Precipitació: 8,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,4ºC
T. Mínima: 4,8ºC
Precipitació: 9,6 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 13,2ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 4,5 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,8ºC
T. Mínima: 2,5ºC
Precipitació: 10,8 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 15,9ºC
T. Mínima: 6,8ºC
Precipitació: 3,9 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 13,5ºC
T. Mínima: 5,0ºC
Precipitació: 8,4 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada