dissabte, 21 d’abril del 2012

Dades 21 d'abril de 2012

El temps en la jornada d'avui ha estat insegur, amb intervals de núvols alts i mitjos al matí i migdia, i de cara a la tarda han aparegut nuvolades més gruixudes per ponent associades a un front fred no massa actiu i que ha donat alguns ruixats no gaire intensos a la tarda i vespre, amb molta irregularitat. De cara a demà es podrien repetir alguns ruixadets, sembla que poc importants, i de cara a la setmana vinent el més destacable serà la pujada de temperatures que hi podria haver a partir de mitjans de setmana, amb una depressió estacionària centrada damunt de l'Atlàntic i que ens enviarà una massa d'aire càlida del sud, sembla que sense precipitacions.

Les temperatures d'avui han estat lleugerament més altes que les d'ahir, i pel que fa a les màximes s'han donat valors compresos entre els 16 i 20ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 3 i 7ºC de promig, amb vent moderat al matí i fluix a la tarda del sud-oest (garbí).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 17,3ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 2,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 16,3ºC
T. Mínima: 2,7ºC
Precipitació: 3,3 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 19,1ºC
T. Mínima: 5,0ºC
Precipitació: 1,7 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 17,2ºC
T. Mínima: 6,0ºC
Precipitació: 2,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,9ºC
T. Mínima: 6,2ºC
Precipitació: 0,6 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,5ºC
T. Mínima: 7,4ºC
Precipitació: 1,6 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada