divendres, 27 d’abril del 2012

Dades 27 d'abril de 2012

En la jornada d'avui el temps ha estat força tapat per la presència de núvols alts i mitjos que han tapat completament el cel però que no han portat precipitacions, fins i tot amb presència d'abundant calitja provinent del nord d'Àfrica, que ha donat aquest aspecte marronós i apagat al cel. Ens trobem davant d'un front fred que segueix estancat a l'oest de la península i que de cara a demà tendeix a moure's cap a nosaltres, amb augment dels núvols i ruixats i tronades demà, sobretot a la tarda i vespre, amb una treva de cara a diumenge i nous ruixats pel dilluns. Sembla que en dies posteriors el temps serà variable però en principi sense massa possibilitats de pluges, i amb temperatures més baixes.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han baixat lleugerament respecte a les d'ahir, i s'han donat valors entre els 20 i 22ºC, força homogenis degut a l'abundant nuvolositat. En canvi, pel que fa a les mínimes i degut també als núvols, els valors han estat més elevats, entre els 10 i 13ºC, amb vent entre fluix i moderat del sud-est tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,4ºC
T. Mínima: 11,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 20,5ºC
T. Mínima: 11,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 20,6ºC
T. Mínima: 11,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 20,2ºC
T. Mínima: 10,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 21,8ºC
T. Mínima: 10,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 21,8ºC
T. Mínima: 13,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada