dissabte, 28 d’abril del 2012

Dades 28 d'abril de 2012

Avui el temps fins a mitja tarda ha estat gairebé calcat al d'ahir, amb un cel ben entelat de núvols alts i mitjos que de tant en tant deixaven anar quatre gotes brutes de fang, mentre que de cara a mitja tarda i sobretot vespre i nit l'entrada del front fred ha portat pluges que a hores d'ara són generals i de moderada intensitat. Les pluges persistiran un parell d'hores o tres a molt estirar a la nostra zona i poc a poc s'aniran enretirant cap a l'est, deixant pas a un dia de demà variable però sense risc de pluja almenys fins al vespre, quan tornarà a entrar una nova pertorbació amb noves pluges de cara a demà a la nit i dilluns al matí, aclarint dilluns a la tarda i dimarts, amb temperatures agradables quan faci sol i fresques en els moments ennuvolats.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han estat més baixes que les d'ahir, amb valors entre els 18 a 20ºC, mentre que les mínimes, que també han estat lleugerament més baixes, han donat valors entre els 8 a 11ºC, i moltes d'aquestes mínimes s'estan donant a hores d'ara. El vent ha bufat del sud-est moderat al matí i migdia per girar a sud-oest a partir de la tarda.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (les dades de pluja són provisionals, són les dades recollides fins a les 22:00 de la nit)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 19,5ºC
T. Mínima: 9,2ºC
Precipitació: 10,7 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 19,0ºC
T. Mínima: 8,9ºC
Precipitació: 12,8 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 19,5ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: 9,2 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 18,0ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 8,4 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 20,5ºC
T. Mínima: 11,4ºC
Precipitació: 7,5 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 19,2ºC
T. Mínima: 10,4ºC
Precipitació: 10,1 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada