dimarts, 24 d’abril del 2012

Dades 24 d'abril de 2012

El temps avui ha estat estable a ponent i al sud del país, amb intervals de núvols alts i mitjos sense precipitacions, mentre que al nord-est del país han crescut nuvolades i s'han produit ruixats al migdia i a la tarda que han estat localment moderats, desapareixent totalment de cara al vespre. Per demà i dijous el temps serà plenament estable, amb predomini del sol o amb alguns núvols prims, i de cara a divendres i el cap de setmana ens afectarà un embossament d'aire fred situat a l'oest de la península, amb ruixats i tempestes més importants, però encara cal esperar per acabar de definir de quina manera ens acabarà agafant aquesta nova situació d'inestabilitat i quina durada pot tenir tot plegat en el temps.

Pel que fa a les temperatures d'avui, aquestes s'han mantingut estables o lleugerament més fresques pel que fa a les màximes, amb valors compresos entre els 13 i 17ºC, mentre que les mínimes han baixat moderadament, i s'han enregistrat valors entre els 2 i 5ºC, amb vent moderat de mestral tota la jornada.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 15,0ºC
T. Mínima: 2,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,9ºC
T. Mínima: 3,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 17,4ºC
T. Mínima: 5,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,6ºC
T. Mínima: 2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 17,2ºC
T. Mínima: 6,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,3ºC
T. Mínima: 4,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada