diumenge, 1 d’abril del 2012

Dades 1 d'abril de 2012

Avui el temps ha estat en línies generals força semblant a ahir, per tant amb predomini del sol i de l'estabilitat, però a la tarda hi ha hagut creixement de nuvolades al Pirineu que han donat alguns petits ruixats, i intervals de núvols a la resta i sense precipitacions. Per demà el temps serà similar, potser amb alguns ruixats més sempre a zones de muntanya, i a partir de dimarts sí que la inestabilitat augmentarà i els ruixats es faran més habituals, en tot cas irregulars i a vegades amb tempesta, amb una baixada sensible de temperatures a finals de setmana. No sembla una situació de pluges generals, més aviat de xàfecs de primavera, poc definida.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han estat força semblants a les de dies enrere i s'han enregistrat valors compresos entre els 20 i 23ºC, mentre que les mínimes han donat valors compresos entre els 4 i 9ºC, una jornada més amb més fred a zones fondes i més suavitat a zones altes. El vent ha bufat del sud a sud-est tota la jornada, en general fluixet.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 21,3ºC
T. Mínima: 6,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 22,1ºC
T. Mínima: 9,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 23,4ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 20,3ºC
T. Mínima: 9,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 21,6ºC
T. Mínima: 3,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 22,6ºC
T. Mínima: 7,5ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada