diumenge, 22 d’abril del 2012

Dades 22 d'abril de 2012

Avui el temps ha tornat a estabilitzar-se gairebé del tot, tot i que hi ha hagut força intervals de núvols alts i mitjos que han entaranyinat el cel durant tota la jornada, i que no han donat cap precipitació. Per demà la previsió indica un dia similar, amb intervals de núvols força freqüents i amb poques precipitacions, tant sols restringides al nord del país, i a mitjans de setmana ens afectarà una massa d'aire càlida que, amb les previsions que hi ha avui, precedirà a l'arribada d'una pertorbació des de l'oest de la península. Si ahir les previsions indicaven que aquesta baixa es quedaria estancada a l'oest durant uns quants dies sense afectar-nos, amb els mapes d'avui sembla que tindríem un proper cap de setmana ben inestable. Encara falta dies i tot pot variar.

Pel que fa a les temperatures que s'han enregistrat avui, les màximes han baixat per efecte de la nuvolositat, amb valors entre els 13 a 18ºC, mentre que les mínimes han estat força semblants i amb valors entre els 5 i 7ºC. El vent ha bufat entre fluix i moderat del sud-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 14,4ºC
T. Mínima: 5,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,5ºC
T. Mínima: 5,0ºC
Precipitació: 0,1 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 16,3ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 13,4ºC
T. Mínima: 5,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 18,4ºC
T. Mínima: 7,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 16,0ºC
T. Mínima: 7,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada