dimecres, 25 d’abril del 2012

Dades 25 d'abril de 2012

Avui el temps ha estat en general estable, amb intervals de núvols alts i mitjos força freqüents a tot el país i que no han donat precipitacions, i amb alguns núvols baixos sobretot cap a l'est. Tot plegat es deu a l'acostament d'un front atlàntic que es situa a l'oest de la península i que sembla que es quedarà estancat en aquella zona almenys fins divendres sense afectar-nos directament, i serà a partir de llavors i durant el cap de setmana que la inestabilitat serà més acusada, amb més possibilitat de ruixats, inestabilitat que sembla que es podria allargar durant part de la setmana vinent.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han estat més altes que les d'ahir i s'han enregistrat valors entre els 16 i 21ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 2 i 7ºC, amb una marcada inversió tèrmica. El vent ha bufat moderat tota la jornada de direcció sud-oest (garbí).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 18,3ºC
T. Mínima: 3,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 19,7ºC
T. Mínima: 2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 21,1ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 16,0ºC
T. Mínima: 6,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 19,8ºC
T. Mínima: 1,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 20,0ºC
T. Mínima: 6,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada