dimecres, 4 d’abril del 2012

Dades 4 d'abril de 2012

La inestabilitat avui ha tornat a ser força acusada, i els ruixats han estat la tònica predominant sobretot a la nit, matinada i durant el matí, mentre que a la tarda ha continuat el cel tapat, tot i que les precipitacions gairebé han desaparegut. En general han estat moderades i s'han recollit quantitats entre els 10 i 30 litres. De cara a demà i divendres seguirà la inestabilitat força acusada, amb nous ruixats que seran irregulars, localment moderats i amb tempesta. De cara a dissabte la inestabilitat anirà desapareixent i el cap de setmana acabarà amb més sol i temperatures suaus. Possiblement al llarg de la setmana vinent torni la inestabilitat, però encara queda molt lluny.

Les temperatures han estat més baixes que en dies enrere i força homogènies i amb poca oscil·lació tèrmica, amb màximes entre els 9 i 12ºC i mínimes entre els 7 i 9ºC. El vent ha bufat molt fluix del nord-oest.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 9,2ºC
T. Mínima: 7,4ºC
Precipitació: 23,2 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 9,8ºC
T. Mínima: 7,3ºC
Precipitació: 13,3 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 9,5ºC
T. Mínima: 8,1ºC
Precipitació: 15,9 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 9,0ºC
T. Mínima: 7,0ºC
Precipitació: 10,8 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 12,0ºC
T. Mínima: 9,3ºC
Precipitació: 32,2 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 10,3ºC
T. Mínima: 8,2ºC
Precipitació: 14,2 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada