dimecres, 18 d’abril del 2012

El temps avui ha estat lleugerament més inestable que el d'ahir, amb força intervals de núvols, sobretot alts i mitjos que, durant la nit passada, han deixat alguns ruixadets febles però que no s'han repetit la resta del dia tret de la zona pirinenca on han estat més freqüents. La situació general ve dominada per una pertorbació profunda situada al nord i que ens envia tot un seguit de masses de núvols alts que circulen a gran velocitat empesos pel vent de ponent. Aquest tipus de temps lleugerament inestable seguirà fins el cap de setmana, i és possible que de cara a diumenge ens afecti un nou front més actiu amb ruixats més intensos. Les temperatures seguiran poc altes.

Pel que fa a les temperatures enregistrades avui, les màximes han donat valors entre els 12 a 16ºC, mentre que les mínimes han pujat clarament i han donat valors entre els 4 i 7ºC, amb vent moderat entre sud-oest i ponent tota la jornada.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 12,7ºC
T. Mínima: 5,1ºC
Precipitació: 3,5 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,8ºC
T. Mínima: 4,7ºC
Precipitació: 0,3 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 15,1ºC
T. Mínima: 5,6ºC
Precipitació: 1,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 11,8ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 0,3 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,0ºC
T. Mínima: 7,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 14,0ºC
T. Mínima: 6,3ºC
Precipitació: 1,8 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada