dimarts, 17 d’abril del 2012

Dades 17 d'abril de 2012

Durant el dia d'avui el temps ha estat ja plenament estable a tot el país, amb sol predominant de forma gairebé general, i a partir de migdia i la tarda han anat augmentant els núvols alts des del nord, degut a l'apropament d'un front poc actiu i que ens afectarà demà amb núvols més freqüents i alguna precipitació feble. Pel que queda de setmana, sembla que la variabilitat en el temps pot ser la tònica predominant ja que ens afectaran diverses pertorbacions, amb núvols i ruixats sobretot al nord, i amb temperatures que continuaran més aviat baixes per l'època.

Pel que fa a les temperatures d'avui, les màximes han estat molt semblants a les que es varen enregistrar ahir, amb valors compresos entre els 13 a 17ºC, mentre que les mínimes han baixat sensiblement i s'han enregistrat glaçades de forma quasi general, i amb valors que han anat des del 0 als -3ºC. El vent ha bufat del nord-oest fluix, amb algun cop moderat al matí i girant a sud-oest de cara a la tarda.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,9ºC
T. Mínima: -2,7ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 14,4ºC
T. Mínima: -1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 16,3ºC
T. Mínima: -0,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,9ºC
T. Mínima: -1,4ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,9ºC
T. Mínima: 0,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,2ºC
T. Mínima: 0,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada