diumenge, 15 d’abril del 2012

Dades 15 d'abril de 2012

El temps del dia d'avui ha estat insegur, amb intervals de núvols durant tota la jornada, tot i que més importants al migdia i a la tarda, i petits ruixats a migdia i primera hora de la tarda que no han estat gaire importants en general. Per demà i els propers dies es preveu que continui el temps lleugerament variable, amb intervals de núvols i algun ruixat a l'interior, nevades abundants al Pirineu i temperatures poc altes, amb estones de vent intens del nord-oest. De moment no es veu cap possibilitat de pluges importants ni de temps plenament estable i càlid, més aviat sembla que ha de continuar aquesta tònica d'irregularitat.

Les temperatures d'avui han pujat una mica respecte a les que es van enregistrar ahir, i les màximes a la nostra zona han estat de 12 a 16ºC, mentre que les mínimes han estat entre 1 i 4ºC, amb vent fluix a moderat entre sud-oest i nord-oest.


Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 13,7ºC
T. Mínima: 1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 12,8ºC
T. Mínima: 1,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 15,0ºC
T. Mínima: 1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 12,4ºC
T. Mínima: 1,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 16,5ºC
T. Mínima: 3,6ºC
Precipitació: 0,3 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 15,0ºC
T. Mínima: 3,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada