dimarts, 1 de maig del 2012

Dades 1 de maig de 2012

El temps avui ja ha estat més estable que no pas en dies enrere degut a l'allunyament de la pertorbació cap a l'oest, i de bon matí el cel ha estat poc ennuvolat. Cap a migdia i primera hora de la tarda han començat a créixer nuvolades que han donat ruixats febles, irregulars i localment moderats i que s'han escampat per l'interior i punts de muntanya, i que encara cauen a hores d'ara malgrat que de cara a la nit tendiran a desfer-se del tot. La previsió per dimecres i dijous indica temps en general estable, malgrat que no es pot descartar el creixement d'alguna nuvolada amb algun ruixat dispers, i potser de cara al cap de setmana la inestabilitat torni a augmentar amb més ruixats, tot i que encara no està clar de quina manera ens afecti tot plegat.

Pel que fa a les temperatures, les màximes han estat més altes que les d'ahir per la major insolació, i s'han assolit valors entre els 16 i 19ºC, mentre que les mínimes han baixat i s'han donat valors entre els 1 i 4ºC amb una certa inversió tèrmica, amb vent fluix i de direcció variable.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya): (dades de pluja provisionals)

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 16,4ºC
T. Mínima: 1,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 17,1ºC
T. Mínima: 1,6ºC
Precipitació: 0,2 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 19,0ºC
T. Mínima: 2,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 16,0ºC
T. Mínima: 4,2ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 19,3ºC
T. Mínima: 2,3ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 17,5ºC
T. Mínima: 3,1ºC
Precipitació: 1,1 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada