dimecres, 9 de maig del 2012

Dades 9 de maig de 2012

Avui el temps ja ha estat més estable que el d'ahir, i els núvols han estat poc importants, amb núvols alts al matí i alguns cúmuls que han crescut a primera hora de la tarda i que no han arribat a donar ruixats. Seguim sota l'efecte d'una massa d'aire càlida tant en superfície com en alçada, i això es tradueix en temps estable i absència de precipitacions, i amb temperatures cada dia més altes. Sembla que el màxim de calor es produirà divendres, i a partir de dissabte la temperatura començarà a recular, amb algunes tronades de tarda.

Pel que fa a les temperatures que s'han enregistrat avui, aquestes han estat més altes que ahir, tant màximes com mínimes. Pel que fa a les màximes, s'han donat valors entre els 25 i 29ºC, i pel que fa a les mínimes, els valors enregistrats han oscil·lat entre els 10 i 13ºC, amb una lleugera inversió tèrmica. Pel que fa al vent, ha bufat fluix i de direcció variable, ja amb el règim clàssic de marinades a l'estiu (al matí i migdia bufa de ponent, mentre que de cara a la tarda i vespre tomba cap a sud o bé sud-oest, per encalmar de cara a la nit).

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 26,0ºC
T. Mínima: 10,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 25,8ºC
T. Mínima: 10,9ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 28,7ºC
T. Mínima: 12,1ºC
Precipitació: 0,1 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 25,0ºC
T. Mínima: 13,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 25,7ºC
T. Mínima: 9,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 28,0ºC
T. Mínima: 11,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada