divendres, 18 de maig del 2012

Dades 18 de maig de 2012

La situació meteorològica d'avui ha estat variable: mentre a la matinada i matí han caigut quatre gotes o petits ruixadets acompanyats de fang i amb força núvols, de cara a migdia i a la tarda s'ha obert el cel quedant un ambient assolellat, amb alguns petits núvols i tempestes que s'han format al Pirineu. La previsió per demà indica un augment de la inestabilitat amb ruixats i tempestes més importants i generals entre demà a la tarda i diumenge al matí, quan podrien ser forts i força generals, allunyant-se progressivament amb un migdia i tarda de diumenge força irregulars, amb temperatura fresca. Per la setmana vinent sembla que el temps seria estable, sobretot a partir de dimarts, i amb una pujada de temperatures a mitjans o finals de la setmana.

Pel que fa a ales temperatures d'avui, aquestes han pujat lleugerament respecte a les d'ahir, i les màximes s'han mogut entre els 18 i 21ºC, mentre que les mínimes han oscil·lat entre els 9 i 13ºC, amb vent moderat del sud-est tot el dia.

Les dades meteorològiques del dia en zones properes han estat (dades extretes de la web del Servei Meteorològic de Catalunya):

Pinós (Solsonès)

T. Màxima: 19,9ºC
T. Mínima: 10,1ºC
Precipitació: 0,0 mm

Lladurs (Solsonès)

T. Màxima: 21,0ºC
T. Mínima: 10,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Clariana de Cardener (Solsonès)

T. Màxima: 20,8ºC
T. Mínima: 10,8ºC
Precipitació: 0,0 mm

La Panadella (Anoia)

T. Màxima: 18,5ºC
T. Mínima: 9,6ºC
Precipitació: 0,0 mm

Òdena (Anoia)

T. Màxima: 21,5ºC
T. Mínima: 13,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cervera (Segarra)

T. Màxima: 20,7ºC
T. Mínima: 13,0ºC
Precipitació: 0,0 mm

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada